oosterhoff logo

 

Pakken

 

Modebewuste pakken van de beste merken in Groningen

Bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen hebben we modebewuste pakken van verschillende merken. Zo vindt u in onze collectie onder andere kostuums van:

Pakken   Pakken

 

Een schitterend pak kopen bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen?

Neem gerust eens een kijkje in onze winkel wanneer u nieuwsgierig bent naar de pakken van Oosterhoff Mannenmode. Wij zijn gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat 58 te Groningen. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek kledingstuk of maat, neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Contact opnemen

Pakken

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

De leukste accessoires voor bij uw pak

Een pak met een bijpassend overhemd is niet af zonder bijbehorende accessoires. Zo is een goede leren riem onmisbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fraai blauw pak met een bruine leren riem? Ook het kiezen van de juiste sokken is belangrijk. Helemaal hip zijn tegenwoordig de gekleurde sokken in combinatie met een mooi pak. Hiermee kunt u op uw werk wel aankomen. In onze winkel in Groningen heeft u de keuze uit talloze soorten sokken in alle mogelijke kleuren, altijd wel een passende optie voor bij uw pak.

 

Deskundig advies in onze winkel in Groningen

Een pak kopen voor een speciale gelegenheid? Onze medewerkers Tineke en Wieranda helpen u graag bij het uitzoeken van uw pak. Oosterhoff Mannenmode onderscheidt zich door het grote aantal maten dat wij aanbieden. Moeilijke maten bestaan in onze ogen niet, dus u kunt bij ons altijd terecht voor pakken in grote maten. Dankzij ons persoonlijke advies gaat u altijd met een geschikt pak naar huis.