oosterhoff logo

 

Grote maten herenkleding Groningen

 

Bent u op zoek naar grote maten herenkleding

Oosterhoff Mannenmode heeft een ruime collectie aan herenkleding in grote maten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen passende kleding bij ons kan vinden. Onze grote maten collectie bestaat uit een flink aantal bekende merken. De ruime collectie in combinatie met onze ervaring zorgen voor de gewenste service

 

Grote maten herenmode in een aangename sfeer

Lekker rustig winkelen in een aangename sfeer? Kom langs en overtuig uzelf. Wij geven graag advies over grote maten herenkleding wanneer dat van ons gevraagd wordt. Wij kunnen kleding voor u laten vermaken wanneer het nog niet naar uw wens is. Het verlenen van de perfecte service is ons streven. Op zoek naar een specifieke maat of een specifiek model? Vul dat het contactformulier in. Daarnaast kunt u natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Of kom bij ons langs in de winkel. Wij voorzien u graag van professioneel advies.

 

Contact opnemen

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Veel kledingmerken met grote maten

Een M.E.N.S. pantalon heeft een goede pasvorm en Digel is het merk voor een goed kostuum of colbert. Digel biedt daarnaast losse broeken en is heel sterk in 'mix and match'. De kleding van Digel is tevens verkrijgbaar in grote maten en snel leverbaar. De jassen van Jupiter gaan tot maat 70 en de jassen van Canson zelfs tot maat 72. Voor stretch jeans leveren wij het merk Pionier. Voor de man die goede prijs/kwaliteit verhouding wil is Pionier het merk. Gewoon duurzaam en comfortabel!

 

Grote maten herenmode tot en met stijl maat 6 XL

De shirts van Culture zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar van maat L t/m 6 XL, deze hebben altijd bijzondere prints. Dus wanneer u net even iets anders wilt, kunt u bij Culture kijken. Wist u dat Casa Moda de overhemden vijf centimeter langer dan normaal maakt en tot maat 7XL gaat? Dus een iets voller postuur is geen reden meer voor niet-passende overhemden.