oosterhoff logo

 

Grote maten herenkleding Groningen

 

Wilt u graag grote maten herenkleding winkelen in Groningen? 

Oosterhoff Mannenmode heeft een ruime collectie aan herenkleding in grote maten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen passende kleding bij ons kan vinden. Onze grote maten collectie bestaat uit een flink aantal bekende merken. De ruime collectie in combinatie met onze ervaring zorgen voor de beste service. Shop onze kleding in grote maten in onze winkel in Groningen.

 

Winkel voor kleding in grote maten in Groningen  

Lekker rustig winkelen in een aangename sfeer? Kom langs in onze winkel te Groningen voor een ruim aanbod aan grote maten kleding. Wij zijn gepassioneerd in het geven van advies over grote maten herenkleding. Wanneer een kledingstuk niet geheel naar wens is kunnen wij het voor u laten vermaken. Het verlenen van de perfecte service is ons streven. Op zoek naar een specifieke maat of een specifiek model? Vul dan het contactformulier in. Daarnaast kunt u natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

 

Contact opnemen

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Veel kledingmerken met grote maten

Wij verkopen een grote collectie merken die grotere maten voert in onze winkel in Groningen. Een M.E.N.S. pantalon heeft bijvoorbeeld een goede pasvorm en Digel is het merk voor een goed kostuum of colbert. Digel biedt daarnaast losse broeken en is heel sterk in 'mixen and matchen'. De kleding van Digel is verkrijgbaar in grote maten en snel leverbaar. De jassen van Jupiter gaan tot maat 70 en de jassen van Canson zelfs tot maat 72. Voor stretch jeans leveren wij het merk Pionier. Pionier is een merk dat bekend staat om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Grote maten herenmode tot en met maat 7XL 

Bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen verkopen we grote maten herenmode. De shirts van Culture zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar van maat L t/m 6XL. Deze shirts hebben altijd bijzondere prints. Dus wanneer u voor een specialer kledingstuk wilt gaan is dit merk een goede optie voor u. Wist u dat Casa Moda de overhemden vijf centimeter langer dan normaal maakt en tot maat 7XL gaat? Dus een iets voller postuur is geen reden meer voor niet-passende overhemden.