Bäumler kostuum bij Oosterhoff Mannenmode Groningen

Bent u op zoek naar een nieuw kostuum? Heeft u binnenkort een belangrijk evenement of ander zakelijk bezoek en wilt u er op en top uitzien? Zoek dan niet verder! Bij Oosterhoff Mannenmode zit u helemaal goed. De verschillende kostuums van het merk Bäumler zijn toepasselijk voor een ieder die een zakelijke of nette gelegenheid bij moet wonen.

Kostuum van hoogwaardige kwaliteit

Vooral als u op zoek bent naar échte kwaliteit moet u bij het merk Bäumler zijn. Het is een chique Duits confectiemerk die opgericht die zijn oorsprong kent uit 1934.Het merk staat vooral bekend om het gebruik van zijn hoogwaardige kwaliteit stoffen die al jarenlang gerespecteerd wordt. Twijfel daarom niet langer en kies voor een pak die bij u past en lang meegaat.

Combineren van maten

Het is mogelijk om verschillende maten met elkaar te combineren. Op die manier kunt u de best passende broek en colbert uitzoeken en met elkaar matchen. Iedere man heeft een ander postuur en lichaamsbouw. Het is voor ons daarom vanzelfsprekend dat maten ook door elkaar heen lopen en per persoon verschillen. Door zelf maten te kunnen combineren heeft u zelf de regie in handen om een kostuum samen te stellen die perfect bij u past. Zo zorgen wij voor tevredenheid voor iedereen.

Oosterhoff Mannenmode is uw verkooppunt

Wilt u een Bäumler kostuum kopen in Groningen of omgeving? Dan moet u bij Oosterhof Mannenmode zijn! Bij ons heeft u de keuze uit verschillende maten colbert en broeken voor het samenstellen van de beste combinaties. Naast het merk Bäumler kunt u ook bij ons terecht voor andere merken kostuums. U slaagt bij ons gegarandeerd voor het best bijpassende pak!

Voor vragen of eerlijk advies

Wilt u zeker weten dat u het juiste kostuum koopt? Stel dan gerust al uw vragen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Ook voor advies staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Wij hebben oog voor stijl en detail. U kunt altijd langskomen bij ons in de winkel of contact met ons opnemen.

Neem contact op

 Op zoek naar een speciale maat  of specifiek model?

Oosterhoff Groningen

USP Oosterhoff   AANGENAME SFEER
USP Oosterhoff   OBJECTIEF ADVIES 
USP Oosterhoff   STIJLVOL EN CASUAL
USP Oosterhoff   OOK VOOR GROTE MATEN 
USP Oosterhoff   UITSTEKENDE SERVICE & GARANTIE
 
 
 

 

Oosterhoff Mannenmode

Oosterhoff Mannenmode

Beoordeling door klanten: 4.5 / 5 - 2 reviews

maps oosterhoff mannenmode

Adres:

Oosterhoff Mannenmode
Nieuwe Ebbingestraat 58
9712 NM Groningen

E. oosterhoffmannenmode@hotmail.com
T. 050-312 9352 
Openingstijden:

Maandag                                       13.00 - 18.00u
Dinsdag t/m Vrijdag                09.30 - 18.00u
Zaterdag                                        09.30 - 17.00u
Donderdag koopavond         18.00 - 21.00u

Linkpartners
Sitemap
Prettig geholpen, prima gekleed
Modebewust,  maar wel volgens uw eigen stijl!
Tel. 050-312 9352  
Oosterhoff Mannenmode
Oosterhoff Mannenmode Baileys