Bolas Boxershorts Kopen in Groningen

Stoere boxershorts van eigen bodem

Bolas vertaald naar Nederlands is ballen; typerend voor het jonge Nederlandse merk, dat is opgericht door Everon Jackson Hooi in 2015 en direct open kaart speelde. Bolas boxershorts zijn voor mannen met zelfvertrouwen en lef, die het meeste uit het leven willen halen. Het uniek ontworpen design en de fijne stof en band zorgen voor ultiem draagcomfort.

De ruimste keuze aan stoere en stijlvolle Bolas onderbroeken vindt u bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen. Bolas vindt dat niets zo sexy is als zelfvertrouwen, en daar zijn wij het helemaal mee eens. Neem risico’s en ‘grab life by the balls!’

Duurzaam & extreem comfortabel

Bolas is niet alleen onverschrokken, maar ook zorgzaam als het om haar dragers en het milieu gaat. Bolas boxershorts bestaan voor 95% uit GOTS gecertificeerd katoen, wat inhoudt dat het katoen op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier is geproduceerd.

Daarnaast zijn Bolas onderbroeken ook extreem comfortabel en blijven ze door hun ademende functie de hele dag door fris. Ze zijn gemaakt om mannen die de hele dag door actief zijn steun te bieden, en dat is exact ook hetgeen wat ze doen. Even kort sporten voor het werk of in de pauze en toch fris op kantoor? U zult zich verbazen!

Bolas Underwear Groningen Bolas Underwear Groningen
Bolas Boxenshorts Groningen

Kleurrijke Bolas boxershorts

Bolas boxershorts bieden kleur voor de echte man. Kies uit Chili Red, River Green, Moody Blue en veel, veel meer! Ook mannen die het liefst onderbroeken met strepen en prints dragen worden door Bolas niet vergeten. Ieder heeft zijn eigen stijl en voorkeuren. Bolas biedt steun aan alle gedreven ondernemers, waaghalzen, harde werkers, creatievelingen en sporters, met ademende en comfortabele boxershorts van hoogstaande kwaliteit. U zorgt voor passie en gedrevenheid, terwijl Bolas u stijlvol, fris en comfortabel houdt.

Uw Bolas verkooppunt

Oosterhoff Mannenmode is uw Bolas verkooppunt in Groningen. Bij ons aan de Nieuwe Ebbingestraat kunt u kiezen uit veel verschillende Bolas boxershorts, in uiteenlopende kleuren en modellen; allemaal ontworpen voor de man van vandaag. Kom snel bij ons en kies uw favoriet! Heeft u vragen over ons assortiment of onze aanbiedingen? Onze werknemers helpen u graag. Liever eerst telefonisch contact? Bellen kan naar het nummer:  050-312 9352. Voor verdere vragen klikt u op de button hieronder.

CONTACT OPNEMEN

 Op zoek naar een speciale maat  of specifiek model?

Oosterhoff Groningen

USP Oosterhoff   AANGENAME SFEER
USP Oosterhoff   OBJECTIEF ADVIES 
USP Oosterhoff   STIJLVOL EN CASUAL
USP Oosterhoff   OOK VOOR GROTE MATEN 
USP Oosterhoff   UITSTEKENDE SERVICE & GARANTIE
 
 
 

 

Oosterhoff Mannenmode

Oosterhoff Mannenmode

Beoordeling door klanten: 4.5 / 5 - 2 reviews

maps oosterhoff mannenmode

Adres:

Oosterhoff Mannenmode
Nieuwe Ebbingestraat 58
9712 NM Groningen

E. oosterhoffmannenmode@hotmail.com
T. 050-312 9352 
Openingstijden:

Maandag                                       13.00 - 18.00u
Dinsdag t/m Vrijdag                09.30 - 18.00u
Zaterdag                                        09.30 - 17.00u
Donderdag koopavond         18.00 - 21.00u

Linkpartners
Sitemap
Prettig geholpen, prima gekleed
Modebewust,  maar wel volgens uw eigen stijl!
Tel. 050-312 9352  
Oosterhoff Mannenmode
Oosterhoff Mannenmode Baileys