Canson of Denkmark Herenjacks kopen

Deense kwaliteitsjacks

Canson of Denmark is een klein Deens familiebedrijf, dat sinds 1995 kwaliteitsjacks verkoopt. Het bedrijf kiest er bewust voor om niet in omvang te groeien. De focus van het bedrijf is namelijk niet zoveel mogelijk te verkopen, maar om kwaliteit te bieden die eenieder voelt tijdens het dragen van een canson jas.

De vriendelijke en integere houding van het merk, gemixt met de toewijding en vakbekwaamheid van de medewerkers zorgt voor de beste herenjacks in Denemarken. De mooiste Canson of Denmark herenjacks koopt u bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen. Kom snel ons assortiment bekijken, of neem direct contact met ons op.  

Altijd de nieuwste collectie Canson of Denmark!

Canson of Denmark werkt vanuit het prachtige Holstebro en laat zich dagelijks inspireren door de veranderende seizoenen en de natuur om haar heen. Dit indrukwekkende tafereel heeft door de jaren heen niet alleen voor inspiratie gezorgd, maar ook de visie van het merk gevormd. Tweemaal per jaar introduceert Canson nieuwe collecties jassen van zowel stof als leder, in verschillende modellen en kleuren.

De collecties bieden jassen voor alle seizoenen en verschillende activiteiten. Of u nou op zoek bent naar outdoor modellen, of meer waarde hecht aan een modieuze jas; Canson heeft het! Daarnaast zijn alle Canson jacks leverbaar in grote maten, t/m maat 72.

Canson of denmark NOOS collectie

Ook voor praktische werkjassen; NOOS collectie

De NOOS collectie van Canson of Denmark is ontworpen om mensen steun te bieden in het dagelijkse werkleven. De collectie bestaat uit een breed assortiment aan moderne jassen, die ontworpen zijn voor het beoefenen van uiteenlopende functies. Voor alle jassen geldt één ding: Functionaliteit is de belangrijkste prioriteit!

De functionaliteit van de werkjassen zorgt ervoor dat taxichauffeurs, buschauffeurs, beveiligers e.d. in staat zijn om beschermd en comfortabel hun functie uit te oefenen. Alle bedrijfsjassen uit de NOOS collectie zijn uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in alle maten (t/m 10XL).

Uw Canson of Denmark verkooppunt

Voor échte, Deense kwaliteitsjacks kunt u terecht bij Oosterhoff Mannenmode, aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen. Wij zijn uw Canson of Denmark verkooppunt en hebben alle collecties van het merk in ons assortiment. Kom eens bij ons langs en probeer onze comfortabele en stijlvolle jassen eens uit.

Onze medewerkers beantwoorden maar al te graag al uw vragen en geven u (zo nodig) wat tips, zodat u een prachtige jas aan de haak slaat! Liever eerst online onze aanbiedingen bekijken? Ook dat kan natuurlijk. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar: 050-312 9352. Liever contact via de mail? Klik dan op de contactbutton hieronder.

CONTACT OPNEMEN

Man met canson of denmark winterjas Canson of denmark wintercollectie herenjas

Terug naar het merken overzicht

 Op zoek naar een speciale maat  of specifiek model?

Oosterhoff Groningen

USP Oosterhoff   AANGENAME SFEER
USP Oosterhoff   OBJECTIEF ADVIES 
USP Oosterhoff   STIJLVOL EN CASUAL
USP Oosterhoff   OOK VOOR GROTE MATEN 
USP Oosterhoff   UITSTEKENDE SERVICE & GARANTIE
 
 
 

 

Oosterhoff Mannenmode

Oosterhoff Mannenmode

Beoordeling door klanten: 4.5 / 5 - 2 reviews

maps oosterhoff mannenmode

Adres:

Oosterhoff Mannenmode
Nieuwe Ebbingestraat 58
9712 NM Groningen

E. oosterhoffmannenmode@hotmail.com
T. 050-312 9352 
Openingstijden:

Maandag                                       13.00 - 18.00u
Dinsdag t/m Vrijdag                09.30 - 18.00u
Zaterdag                                        09.30 - 17.00u
Donderdag koopavond         18.00 - 21.00u

Linkpartners
Sitemap
Prettig geholpen, prima gekleed
Modebewust,  maar wel volgens uw eigen stijl!
Tel. 050-312 9352  
Oosterhoff Mannenmode
Oosterhoff Mannenmode Baileys