GCM voor grote maten

Bent u iemand die op zoek is naar grote maten? Dan zit u bij GCM helemaal goed. Dit is een Nederlands merk dat zich specialiseert in mannenkleding voor grotere maten. Het is onderdeel van het merk Arrivee. GCM komt iedere maand met een nieuwe collectie overhemden, waarmee het dus goed mee gaat met de tijd. Kom gerust eens langs om de collectie overhemden te bekijken. Wij helpen u graag persoonlijk met het uitkiezen van het mooiste overhemd.

Herenkleding met comfort

De kleding van GCM zit erg lekker en zorgt daarom voor comfort de hele dag lang. Het feit dat het lekker zit is niet het enige positieve wat het merk voor grote maten met zich meebrengt. Het is namelijk ook gefocust of duurzaamheid. Ook zet het zich in voor goede arbeidsomstandigheden. De overhemden van GCM zijn zowel sportief als casual, en dus voor meerdere gelegenheden te dragen.

Deskundigheid en service in één

Oosterhoff Mannenmode staat bekend om de goede service en de deskundige medewerkers. Als u een bezoek brengt aan onze winkel wordt u zo snel mogelijk geholpen op persoonlijk level. We zullen ervoor zorgen dat u het beste advies krijgt en met een goed gevoel naar huis gaat. We verkopen meer kleding in grote maten, zoals truien en caridgans, kijk daarom gerust bij de rest van collectie!

GCM grote maten ook in Groningen

Oosterhoff mannenmode is gespecialiseerd in grote maten overhemden en beschikt daarom ook over en grote collectie. We hebben dus genoeg keuze, en bieden goede service wanneer u dit nodig hebt. Kom dus gerust een kijkje nemen in onze winkel aan de Nieuwe Ebbingeoosterhoostestaat. Onze deskundige medewerkers zullen ervoor zorgen dat u niet met lege handen naar huis hoeft. Om contact op te nemen kunt op de knop hier onder klikken.

CONTACT OPNEMEN

 Op zoek naar een speciale maat  of specifiek model?

Oosterhoff Groningen

USP Oosterhoff   AANGENAME SFEER
USP Oosterhoff   OBJECTIEF ADVIES 
USP Oosterhoff   STIJLVOL EN CASUAL
USP Oosterhoff   OOK VOOR GROTE MATEN 
USP Oosterhoff   UITSTEKENDE SERVICE & GARANTIE
 
 
 

 

Oosterhoff Mannenmode

Oosterhoff Mannenmode

Beoordeling door klanten: 4.5 / 5 - 2 reviews

maps oosterhoff mannenmode

Adres:

Oosterhoff Mannenmode
Nieuwe Ebbingestraat 58
9712 NM Groningen

E. oosterhoffmannenmode@hotmail.com
T. 050-312 9352 
Openingstijden:

Maandag                                       13.00 - 18.00u
Dinsdag t/m Vrijdag                09.30 - 18.00u
Zaterdag                                        09.30 - 17.00u
Donderdag koopavond         18.00 - 21.00u

Linkpartners
Sitemap
Prettig geholpen, prima gekleed
Modebewust,  maar wel volgens uw eigen stijl!
Tel. 050-312 9352  
Oosterhoff Mannenmode
Oosterhoff Mannenmode Baileys