Thomas Goodwin pak kopen in Groningen

Als u een man bent die op zoek is naar een mooi pak van topkwaliteit, zoek dan vooral niet verder! Bij Oosterhoff Mannenmode heeft u de keuze uit verschillende colberts en broeken van het merk Thomas Goodwin.

Voor de perfect slim fit

Thomas Goodwin staat bekend om zijn Slim Fit pakken. Deze zijn ideaal voor de man met échte stijl. Ze zijn van uitstekende kwaliteit, staat geweldig bij iedere man en zijn daarnaast ook nog erg comfortabel. U moet zich fijn voelen in uw pak, en dat is dan ook waar wij u mee kunnen helpen. Voor iedere man weten wij het ideale pak of kostuum. Zoekt u een pak voor grote maten? Ook dan heeft u bij ons genoeg keuze.

Deskundigheid en service in één

Wij van Oosterhoff Mannenmode staan bekend voor onze goede service. Daarnaast hebben wij ook deskundige medewerkers, die u altijd te woord willen staan en u willen helpen met het maken van de best bijpassende keuze. Wij verkopen meer dan alleen kostuums en pakken. Binnen ons assortiment vind u bijvoorbeeld ook cardigans en sweaters. Neem daarom gerust ook eens een kijkje van de rest van onze collectie!

Koop uw Thomas Goodwin pak bij Oosterhof Mannenmode

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende broeken en colberts van het merk Thomas Goodwin. Daarom is Oosterhoff Mannenmode het ideale verkooppunt van het merk in Groningen. Kom daarom vooral eens langs om ons assortiment te bekijken! Ook kunt u regelmatig bij ons verschillende acties vinden in onze koopjeshoek. Deze wilt u zeker niet missen! Daarom helpen wij u graag verder in onze winkel.

Kom bij ons langs in Groningen

Geïnteresseerd in een pak van het merk Thomas Goodwin? Kom dan vooral ook eens langs in de winkel. Onze medewerkers staan hier altijd voor u klaar om u te helpen met de juiste maat en het juiste model. Ook kunnen wij u altijd advies geven voor eventuele andere merken die wellicht geschikt zijn voor u. Samen zoeken we naar het best passende pak voor u. Ook voor vragen kunt u gerust altijd contact met ons opnemen.

contact opnemen

 Op zoek naar een speciale maat  of specifiek model?

Oosterhoff Groningen

USP Oosterhoff   AANGENAME SFEER
USP Oosterhoff   OBJECTIEF ADVIES 
USP Oosterhoff   STIJLVOL EN CASUAL
USP Oosterhoff   OOK VOOR GROTE MATEN 
USP Oosterhoff   UITSTEKENDE SERVICE & GARANTIE
 
 
 

 

Oosterhoff Mannenmode

Oosterhoff Mannenmode

Beoordeling door klanten: 4.5 / 5 - 2 reviews

maps oosterhoff mannenmode

Adres:

Oosterhoff Mannenmode
Nieuwe Ebbingestraat 58
9712 NM Groningen

E. oosterhoffmannenmode@hotmail.com
T. 050-312 9352 
Openingstijden:

Maandag                                       13.00 - 18.00u
Dinsdag t/m Vrijdag                09.30 - 18.00u
Zaterdag                                        09.30 - 17.00u
Donderdag koopavond         18.00 - 21.00u

Linkpartners
Sitemap
Prettig geholpen, prima gekleed
Modebewust,  maar wel volgens uw eigen stijl!
Tel. 050-312 9352  
Oosterhoff Mannenmode
Oosterhoff Mannenmode Baileys