oosterhoff logo

 

De mooiste herenmode bij
Oosterhoff Mannenmode
Bekijk onze merken

  • zomer

Het beste advies op het gebied van herenkleding

Tineke en Wieranda helpen u graag met het kiezen van uw kleding. Lang, kort, groot, wij bieden kleding in alle maten. Wanneer dit niet genoeg is kunnen wij nog meer bieden door te bestellen. Bij sommige merken duurt het iets langer, maar de bestelling is er meestal binnen 48 uur. Kom gezellig eens langs in de winkel. De auto kan vlakbij geparkeerd worden!

Bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel in Groningen te komen? Dan kunnen wij het eventueel laten bezorgen. Bel 050-3129352 om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Herenmode in alle maten bij Oosterhoff in Groningen

Oosterhoff Mannenmode, dé specialist in herenmode in de stad Groningen. Onze winkel zit aan de Nieuwe Ebbingestraat. Bent u op zoek naar een kostuum, vrijetijdskleding of iets er tussen in: Oosterhoff Mannenmode heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het adviseren van herenmode!

Ook voor herenkleding in grotere maten kunt u bij Oosterhoff Mannenmode terecht. Wij streven naar de beste service en garantie. Wanneer de kleding niet naar uw wens is, ukunnen wij het laten vermaken. Zodat de kleding wel aan uw verwachtingen voldoet! Moeilijke maten bestaan niet bij Oosterhoff Mannenmode.

  • zomer

 

Ontdek onze merken

 
 
 

Op zoek naar specifieke herenkleding, zoals colberts, shirts, pantalons, jassen of toch een compleet kostuum? Oosterhoff heeft alles op het gebied van kleding voor mannen. We hebben verscheidene merken in ons assortiment, waaronder Casa Moda, Wellington of Bilmore en Pionier Stretch. Bekijk hier alle merken die wij aanbieden of kom eens langs in onze winkel in Groningen. Ook kunt u een deel van onze collectie online bekijken.

 
 
 
 
 
 

✓ Veel keuze in herenkleding

✓ Specialist in afwijkende maten

✓ Persoonlijk advies

✓ De beste service

✓ Dichtbij parkeren

 
 
 

 

  050-312 9352