oosterhoff logo

 

Baileys

 

Gerespecteerde kracht sinds 1955

Baileys werd opgericht in 1955, toen de heer Verweij een familiebedrijf startte in een kleine winkel in Rotterdam. De focus lag vanaf het begin op kwaliteitskleding, waarvan het materiaal uit Italië werd geïmporteerd. Jaren later houdt het merk nog steeds eer aan haar visie en staat Baileys altijd garant voor kwaliteit. Baileys kleding wordt vervaardigd van de beste stoffen en garens van over de hele wereld.

 

Neem snel contact met ons op!

Bent u op zoek naar een specifieke maat of model? Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Ook als u nog andere vragen heeft kunt u ons gerust berichten. Bellen kan via het nummer: 050-312 9352. Wanneer uw kleding niet naar wens is, zorgen wij dat dit veranderd wordt, zodat u wel tevreden bent. Kom snel bij ons langs aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen en laat ons u adviseren over de nieuwste Baileys kleding.

 

Contact opnemen

 

Baileys

Baileys producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Baileys specialist in Groningen

Oosterhoff Mannenmode is de specialist van Groningen als het gaat om mode voor mannen. Bij ons wordt u goed en vriendelijk geholpen. Onze ervaren medewerkers helpen u bij het vinden van uw perfecte kleding en geven u graag advies omtrent stijl en onze diverse merken. Vraag ons gerust naar de nieuwste collecties en onze aanbiedingen!

 

Nieuwste Baileys collectie

Baileys nieuwste collectie is geïnspireerd door mode en lifestyle, met een grote aandacht voor detail. Kies uit Baileys truien, poloshirts en jassen van gewassen katoen en met een luxe afwerking. Versterkt handwerk, duurzame garens, verstaanbare kleuren en het vakmanschap van de eenvoud. Baileys heeft wederom haar positie binnen de markt van herenmode bevestigd!