oosterhoff logo

 

Bäumler

 

Kostuum van hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar een nieuw kostuum? Heeft u binnenkort een belangrijk evenement of ander zakelijk bezoek en wilt u er op en top uitzien? Zoek dan niet verder! Bij Oosterhoff Mannenmode zit u helemaal goed. De verschillende kostuums van het merk Bäumler zijn toepasselijk voor een ieder die een zakelijke of nette gelegenheid bij moet wonen.

Vooral als u op zoek bent naar échte kwaliteit moet u bij het merk Bäumler zijn. Het is een chique Duits confectiemerk die opgericht die zijn oorsprong kent uit 1934. Het merk staat vooral bekend om het gebruik van zijn hoogwaardige kwaliteit stoffen die al jarenlang gerespecteerd wordt. Twijfel daarom niet langer en kies voor een pak die bij u past en lang meegaat.

 

Voor vragen of eerlijk advies

Wilt u zeker weten dat u het juiste kostuum koopt? Stel dan gerust al uw vragen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Ook voor advies staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Wij hebben oog voor stijl en detail. U kunt altijd langskomen bij ons in de winkel of contact met ons opnemen.

 

Contact opnemen

 

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Oosterhoff Mannenmode is uw verkooppunt

Wilt u een Bäumler kostuum kopen in Groningen of omgeving? Dan moet u bij Oosterhof Mannenmode zijn! Bij ons heeft u de keuze uit verschillende maten colbert en broeken voor het samenstellen van de beste combinaties. Naast het merk Bäumler kunt u ook bij ons terecht voor andere merken kostuums. U slaagt bij ons gegarandeerd voor het best bijpassende pak!

 

Combineren van maten

Het is mogelijk om verschillende maten met elkaar te combineren. Op die manier kunt u de best passende broek en colbert uitzoeken en met elkaar matchen. Iedere man heeft een ander postuur en lichaamsbouw. Het is voor ons daarom vanzelfsprekend dat maten ook door elkaar heen lopen en per persoon verschillen. Door zelf maten te kunnen combineren heeft u zelf de regie in handen om een kostuum samen te stellen die perfect bij u past. Zo zorgen wij voor tevredenheid voor iedereen.