oosterhoff logo

 

Bermuda's Redpoint

 

Nieuwste Bermuda's redpoint collectie

Bermuda's redpoint nieuwste collectie is geïnspireerd door mode en lifestyle, met een grote aandacht voor detail. Bermuda's redpoint heeft korte broeken van gewassen katoen en met een luxe afwerking. Versterkt handwerk, duurzame garens, verstaanbare kleuren en het vakmanschap van de eenvoud. Bermuda's redpoint heeft wederom haar positie binnen de markt van herenmode bevestigd!

Bermuda redpoints producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Bermuda's redpoint specialist in Groningen

Oosterhoff Mannenmode is de specialist van Groningen als het gaat om mode voor mannen. Bij ons wordt u goed en vriendelijk geholpen. Onze ervaren medewerkers helpen u bij het vinden van uw perfecte kleding en geven u graag advies omtrent stijl en onze diverse merken. Vraag ons gerust naar de nieuwste collecties en onze aanbiedingen!

 

Neem snel contact met ons op!

Bent u op zoek naar een specifieke maat of model? Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Ook als u nog andere vragen heeft kunt u ons gerust berichten. Bellen kan via het nummer: 050-312 9352. Wanneer uw kleding niet naar wens is, zorgen wij dat dit veranderd wordt, zodat u wel tevreden bent. Kom snel bij ons langs aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen en laat ons u adviseren over de nieuwste Bermuda's redpoint kleding.

 

Contact opnemen