oosterhoff logo

 

Bolas Boxershorts

 

Bolas boxershorts: stoer en van eigen bodem

Bolas vertaald naar Nederlands is ballen. Dit is typerend voor het jonge Nederlandse merk, dat is opgericht door Everon Jackson Hooi in 2015. Bolas Underwear is voor mannen met zelfvertrouwen en lef, die het meeste uit het leven willen halen. Het uniek ontworpen design en de fijne stof en band zorgen voor ultiem draagcomfort.

De ruimste keuze aan stoere en stijlvolle Bolas onderbroeken vindt u bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen. Bolas vindt dat niets zo sexy is als zelfvertrouwen, en daar zijn wij het helemaal mee eens. 

 

Uw Bolas Underwear verkooppunt

Oosterhoff Mannenmode is uw Bolas verkooppunt in Groningen. Bij ons aan de Nieuwe Ebbingestraat kunt u kiezen uit veel verschillende Bolas boxershorts. Wij verkopen onderbroeken in uiteenlopende kleuren en modellen: allemaal ontworpen voor de man van vandaag. Bezoek ons snel en kies uw favoriet! Naast boxershorts hebben wij een breed assortiment in mannenmode. Denk bijvoorbeeld aan nette overhemden, truien en sweaters. Heeft u vragen over ons assortiment of onze aanbiedingen? Onze werknemers helpen u graag. Liever eerst telefonisch contact? Bellen kan naar het nummer: 050-312 9352. Voor verdere vragen klikt u op de button hieronder. 

 

Contact opnemen

 

Bolas Boxershorts producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Kleurrijke Bolas boxershorts

Bolas boxershorts bieden kleur voor de echte man. Kies uit Chili Red, River Green, Moody Blue en nog veel meer! Ook mannen die het liefst onderbroeken met strepen en prints dragen worden door Bolas Underwear niet vergeten. Ieder heeft zijn eigen stijl en voorkeuren. Bolas biedt steun aan alle gedreven ondernemers, waaghalzen, harde werkers, creatievelingen en sporters. De ademende en comfortabele boxershorts zijn van hoogstaande kwaliteit. U zorgt voor passie en gedrevenheid, terwijl Bolas u stijlvol, fris en comfortabel houdt. 

 

Duurzaam & extreem comfortabel

Bolas Underwear is niet alleen onverschrokken, maar ook zorgzaam als het om haar dragers en het milieu gaat. Bolas boxershorts bestaan voor 95% uit GOTS gecertificeerd katoen, wat inhoudt dat het katoen op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier is geproduceerd.

Daarnaast zijn Bolas boxershorts ook extreem comfortabel en blijven ze door hun ademende functie de hele dag door fris. Ze zijn gemaakt om mannen die de hele dag door actief zijn steun te bieden, en dat is exact hetgeen wat ze doen. Of u ze nu draagt tijdens het sporten of op een lange werkdag onder een pak, deze onderbroeken van Bolas Underwear zijn geschikt voor elke gelegenheid.