oosterhoff logo

 

Casa Moda

 

Casa Moda overhemden kopen

Iedereen die op zoek is naar stijlvolle, zakelijk en casual kleding wordt aangeraden eens een Casa Moda kledingstuk te proberen. Wereldwijd heeft het merk veel mannen weten te overtuigen door zowel zakelijke als casual kleding te bieden die geschikt is voor elke man. Casa Moda verkoopt hemden, overhemden, sweaters, polo’s en meer. Met een Casa Moda overhemd presenteert u zichzelf in stijl en wekt u altijd een goede indruk. Aantrekkelijke mode wisselt met de seizoenen. De kleuren van Casa Moda zijn altijd zorgvuldig op elkaar afgestemd en gaan altijd mee met de mode.

 

Uw Casa Moda verkoopppunt

Oosterhoff Mannenmode is een van de Casa Moda verkooppunten in regio Groningen. U kunt bij ons kiezen uit een groot aantal Casa Moda overhemden en Casa Moda hemden. Wij beschikken ongetwijfeld over het kledingstuk waar u warm van wordt. Daarnaast zijn er in onze winkel voor het merk Casa Moda vaak aanbiedingen, zodat u ook niet teveel betaalt voor een prachtig overhemd, hemd, polo of pullover. Kom snel langs in onze winkel en laat u adviseren door een van onze werknemers of neem vrijblijvend contact met ons op. Moet het besteld worden dan hebben we het in 1 à 2 dagen in huis. Veel shirts kunnen wij bestellen uit ons NOS ( Never out of stock). Ons voorraadboek! 

 

Contact opnemen

 

Casa Modas producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Verschillende maten beschikbaar bij Oosterhoff

Ook klanten met een royale pasvorm of een maatje meer kunnen terecht bij Casa Moda. Het Duitse merk maakt kleding in XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6Xl en zelfs 7XL. De overhemden van Casa Moda zijn zelfs vijf centimeter langer voor een goede pasvorm. Kom eens langs om dit mooie merk te bekijken!

 

Oog voor stijl

Het strijkvrij business-hemd voor de man van nu, met een sensationele prijs/kwaliteitverhouding. Ook dát is Casa Moda. Dit Duitse kwaliteitsmerk heeft oog voor stijl en is marktleider in Europa met 100 procent katoenen hemden. Met een moderne pasvorm en in actuele kleuren en designs. Casa Moda overhemden en hemden zijn strijkvrij; wel zo handig! Mannen die eenmaal een Casa Moda overhemd hebben gedragen, willen meestal niet anders meer. En dat is een prettige wetenschap, in deze grillige markt.