oosterhoff logo

 

Chris Cayne

 

'Chris Cayne colours your day!'

Voor kwaliteit kleding is Chris Cayne het merk. Met passie en plezier ontwerpen ze de nieuwste printjes en kleding. Het merk combineert elegantie met sportieve, makkelijke kleding. Zo bent u altijd voor elke gelegenheid gekleed. Of u nou op zoekt bent naar een Chris Cayne polo, trui of overhemd, Oosterhoff Mannenmode heeft het. Komt snel eens bij ons langs aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen en pas onze comfortabele modellen of een van onze vele andere merken. U zult geen spijt hebben!

 

Uw Chris Cayne verkooppunt

Oosterhoff Mannenmode is uw Chris Cayne verkooppunt. Wij zijn gevestigd in Groningen en hebben altijd de nieuwste collecties in ons assortiment. Op zoek naar Chris Cayne polo’s of overhemden voor op het werk? Wij hebben exact de modellen die u zoekt. Liever een comfortabele trui? Ook daar kunnen wij u uiteraard mee helpen. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste trends en helpen u met het maken van de juiste stijlkeuzes. Liever eerst contact opnemen kan door op de button hieronder te klikken.

 

Contact opnemen

 

Chris Caynes producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Eerlijke kleding

Alle truien, polo’s en overhemden van het Chris Cayne zijn eerlijk geproduceerd. Maatschappelijk verantwoord ondernemen start bij uzelf. Met die filosofie het achterhoofd zorgt het merk er niet alleen voor dat al haar medewerkers prettig werken, maar ook dat alle stoffen sociaal verantwoord vervaardigd zijn en alleen wordt samengewerkt met partners die volgens de social conduct guidelines werken. Betaalbare kwaliteitskleding en eerlijke arbeidsvoorwaarden gaan namelijk best hand in hand!

 

Voor wie is Chris Cayne Herenkleding?

Mooie pasvorm kleding gemaakt van kwaliteit stoffen is het geheim achter de kleding van dit merk. Chris Cayne mixt haar klassieke achtergrond, met een jonge, vernieuwende uitstraling. Het resultaat? Stijlvolle, sportieve kleding, die ook nog eens heerlijk zit!

Een Chris Cayne overhemd draagt u op werk, tijdens een gezellig uitje met vrienden, of lekker comfortabel binnenshuis. Wat het ook mag zijn, met de herenkleding van Chris Cayne bent u altijd perfect gekleed. Terugkomend op de bovengestelde vraag: Chris Cayne kleding is voor de man van nu; divers, ondernemend en in beweging.