oosterhoff logo

 

Culture

 

Luxe overhemden van goede kwaliteit

Culture is een casual brand voor mannen. Oosterhoff Mannenmode biedt luxe Shirts aan die van uitzonderlijke goede kwaliteit zijn. Culture staat bekend om de details en de verscheidenheid in deze shirts.

De blouses van Culture worden gemaakt van materialen van Europese leveranciers en in Europa. Een hoogwaardige collectie voor het midden- en hoogsegment herenmode met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Kenmerkend voor Culture is het gebruik van zeer hoogwaardige stofkwaliteiten, bijpassende verwerkingen en de veel geroemde uitstekende pasvorm.

Cultures producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Snel geholpen door gespecialiseerd personeel

Oosterhoff Mannenmode is de specialist van Groningen als het gaat om mode voor mannen. Bij ons wordt u snel en vriendelijk geholpen. Onze ervaren medewerkers helpen u bij het vinden van uw perfecte kleding en geven objectief advies. Ook voor de kleding van Culture kunt u bij ons terecht!

 

Op naar zoek specifieke maat of model?

Ook voor grotere maten kunt u naar Oosterhoff Mannenmode in Groningen komen. Wij hebben een breed assortiment in grotere maten. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen wanneer u op zoek bent naar een specifieke maat of model door het formulier aan de rechterkant van de pagina in te vullen of te bellen naar 050-312 9352. Wanneer de kleding niet naar wens is, zorgen wij dat dit veranderd wordt, zodat u wel tevreden bent. Kom eens bij ons langs aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen of neem direct contact met ons op.

 

Contact opnemen