oosterhoff logo

 

 

Fiebig

Fiebig

Fiebig is een Duits merk dat is opgericht in 1903 onder de naam Sauerland hutmanufactuur in Duitsland. Door de jaren heen is het merk gegroeid tot een volwaardig hoeden en petten merk met oog voor kwaliteit. Oog voor detail hebben ze zeker. Zo verkopen ze handschoenen voor vrouwen met een strikje erop, petten met verschillende structuren, kleuren en meer. Bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen hebben we een breed assortiment aan diverse producten van Fiebig. Voor advies staan Tineke en Wieranda voor u klaar in de winkel. Bekijk de collectie nu in de winkel en ontdek de leuke details van Fiebig.

Fiebig producten

 

 

Handschoenen van Fiebig 

De handschoenen van Fiebig zijn gemaakt van 100% wol en zijn afgewerkt met echt leer. Dit is de perfecte combinatie om warme handen te hebben tijdens koude periodes. Fiebig verkoopt verschillende soorten handschoenen. Van lederen handschoenen tot wollen handschoenen en van kleurrijke handschoenen tot zwarte basic handschoenen. Wat een voordeel van Fiebig is, is dat ze ook handschoenen verkopen voor grotere handen. De leren handschoenen van Fiebig hebben een mooi detail op de bovenkant. Deze handschoenen zijn van echt leer met een binnenvoering van polyester, wat de hand goed warm houdt. 

  050-312 9352

 
 
 

Fiebig pet 

Fiebig verkoopt diverse petten. Ze verkopen flatcap modellen, zomerpetten, luchtige petten, wollen petten en veel meer. Voor iedere gelegenheid een mooie pet. Zo bestaan de Patchwork flat caps uit 16 verschillende stukjes/partjes. Deze stukjes/partjes zijn verschillende kleuren en materialen, wat de cap zo leuk maakt. De petten worden in diverse kleuren verkocht. Van rood, tot blauw en van meerkleurig tot bruin. Zo is er voor iedereen en elke gelegenheid een pet die bij de outfit matcht. 

Fiebig verkooppunt bij Oosterhoff Mannenmode 

Heeft u nieuwe handschoenen nodig? Kom dan naar Oosterhoff Mannenmode en laat u inspireren door ons assortiment aan handschoenen. Naast Fiebig verkopen we ook vele andere merken. Zo verkopen we onder andere Casa Moda, Capraro Giovanni, Bermudas Redpoint en vele andere merken. Alles dat u nodig heeft om gemakkelijk een compleet nieuwe outfit voor uw werk of privé te maken. Komt u er niet helemaal uit qua pasvorm? Vraag dan Tineke en Wieranda om advies. Zij staan altijd voor u klaar om te helpen. Indien u vragen heeft over onze kleding, dan kunt u tijdens werkdagen contact met ons opnemen. Met al deze voordelen gaat u natuurlijk uw handschoenen kopen bij Oosterhoff Mannenmode.