oosterhoff logo

 

Hajo

Hajo 

Bent u een liefhebber van sportieve en modieuze kleding? Dan is het Duitse merk Hajo u vast niet onbekend. Dit merk is namelijk al jaren één van de toonaangevende kledingmerken in Europa op het gebied van sport en vrijetijd kleding. Niet voor niets vindt u bij Hajo een uitgebreid aanbod aan polo’s, vesten en pyjama’s met een comfortabele pasvorm. Kom naar Oosterhoff Mannenmode in Groningen en maak kennis met ons groot assortiment aan Hajo. Wie weet loopt u binnenkort met één van de prachtige polo’s rond! 

Hajo kleding kopen bij Oosterhoff Mannenmode 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Hajo kelding? Kom dan naar Oosterhoff Mannenmode in Groningen en ontdek ons groot aanbod aan truien, jassen en diverse accessoires. Door ons groot assortiment is het makkelijker om een compleet nieuwe outfit te maken voor uw werk of privé. Komt u er niet helemaal uit met de pasvorm? Dan staan onze vriendelijke medewerkers altijd voor u klaar om u te adviseren. Indien u vragen heeft over onze kleding, dan kunt u tijdens werkdagen contact met ons opnemen. Met zoveel voordelen haalt u natuurlijk uw Hajo kleding bij Oosterhoff Mannenmode.  

Contact opnemen

Hajo producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 

Ontdek de hoogwaardige kwaliteit 

Het Duitse merk Hajo richt zich op het maken van comfortabele herenkleding in het midden en hoge segment. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat bij dit merk. Ieder kledingstuk wordt dan ook met de beste materialen en vakmanschap gemaakt. Daarnaast houden de ontwerpers van Hajo de nieuwste modetrends nauwlettend in de gaten. Dit doen zij onder andere door ieder seizoen de belangrijkste modebeurzen te bezoeken. Hierdoor is het voor Hajo mogelijk om ieder jaar opnieuw collecties op de markt te brengen die zowel innovatief als sportief zijn. Niet zo verrassend dus dat het Duitse merk Hajo inmiddels uitgeroeid is tot een trendsettend merk. 

Krijg een sportieve look met Hajo 

Niets is fijner dan er tijdens de warme zomerdagen op een sportieve manier bijlopen. De ontwerpers van Hajo begrijpen dit als geen ander en hebben daardoor alle kledingstukken voorzien van een sportieve uitstraling. Zo maakt dit merk bijvoorbeeld alleen stijlvolle polo’s en geen t-shirts. Alle polo’s van dit merk hebben een comfortabele pasvorm en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en formaten. Op deze manier is er voor iedere man wel een geschikt exemplaar te vinden. Combineer de Hajo polo ook eens met een spijkerbroek voor een ongelofelijk sportieve uitstraling. Met de Hajo kleding weet u zeker dat u altijd goed gekleed de deur uit gaat.