oosterhoff logo

 

JBS

JBS 

Vrijwel iedere man weet inmiddels dat goed herenondergoed de basis is van elke outfit. Het is tegenwoordig ontzettend belangrijk dat uw ondergoed perfect zit. Veel kledingstukken zitten vandaag de dag redelijk strak, waardoor er niets vervelender is dan een boxer waarvan de naden constant tegen uw huid schuren. Om het ultiem draagcomfort te kunnen garanderen maakt het Scandinavisch merk JBS alleen gebruik van de beste natuurlijke materialen. Kom langs bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen en maak kennis met het comfortabel ondergoed van JBS! 

JBS ondergoed kopen bij Oosterhoff Mannenmode 

Bent u nieuwsgierig geworden naar het JBS ondergoed? Kom dan naar Oosterhoff Mannenmode in Groningen en ontdek ons groot aanbod aan truien, jassen en diverse accessoires. Door ons groot assortiment is het makkelijker om een compleet nieuwe outfit te maken voor uw werk of privé. Komt u er niet helemaal uit met de pasvorm? Dan staan onze vriendelijke medewerkers altijd voor u klaar om u te adviseren. Indien u vragen heeft over onze kleding, dan kunt u tijdens werkdagen contact met ons opnemen. Met zoveel voordelen haalt u natuurlijk uw comfortabel JBS ondergoed bij Oosterhoff Mannenmode!

Contact opnemen

JBS producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 

Maak kennis met JBS 

Het ondergoedmerk JBS is ontstaan in 1939 als de JBS Textile Group en is al jaren een begrip in Scandinavië. Dit is niet zo vreemd aangezien dit merk zich als één van de weinigen kenmerkt door een hoog draagcomfort. Al het JBS ondergoed is namelijk ontworpen met ze zorgvuldigste aandacht voor details. Hierdoor lopen alle naden op een soepele wijze in elkaar over wat ervoor zorgt dat u de naden tijdens het dragen niet voelt. De afgelopen jaren is dit Scandinavisch merk zelfs in Europa bekender geworden door de samenwerkingen met grote namen als Cristiano Ronaldo en Carmen Electra. Laat u hierdoor alleen niet afschrikken, want JBS ondergoed heeft een betaalbare prijs en is daardoor toegankelijk voor elke man. 

JBS ondergoed in iedere maat 

Ondergoed mag natuurlijk niet ontbreken in de kledingkast van iedere man. Iedereen heeft immers een slip, string of boxer nodig. Hierbij wilt u natuurlijk het liefst het model dragen die u zelf het prettigst vindt. Hiervoor zit u met het JBS ondergoed zeker weten goed. Deze onderbroeken hebben een hoog draagcomfort en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo zijn er onder andere boxers met lange pijpen, wijde boxers, herenslips, hoge taille herenslips en strakke boxers. Al deze verschillende soorten JBS ondergoed komt vrijwel in iedere maat, waardoor u ervan verzekerd bent dat er altijd een perfect exemplaar te vinden is.