oosterhoff logo

 

Luigi

Luigi

Op zoek naar een nette broek van hoge kwaliteit en mooie pasvorm? De broeken van Luigi zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor verschillende pasvormen. Het elastiek rondom de boord maakt de broeken perfect voor ieder type lichaam. Bij Oosterhoff Mannenmode vindt u de broeken van Luigi in verschillende uitvoeringen en kleuren. 

Luigi producten

 
 

Luigi Morini broek van hoge kwaliteit 

Bij het Duitse herenmerk Luigi Morini staat comfort voorop, maar zijn de broeken ook altijd ontworpen volgens de laatste trends. Het merk ontwerpt broeken van hoge kwaliteit die zowel voor de kleine als grote pasvormen mooi aansluit door de elastische band. De broeken van Luigi zijn sportief, maar toch ook elegant. 

  050-312 9352

 
 
 

Comfortabele broeken van Luigi 

De broeken van Luigi bieden de perfecte combinatie tussen comfort en een nette uitstraling. De Luigi Morini stretch pantalon antracietgrijs draagt u met optimaal comfort met daarbij een stijlvolle afwerking van de antracietgrijze kleur, schuine steekzakken en hoogwaardige Duitse kwaliteit. Bij Oosterhoff Mannenmode vindt u broeken van Luigi met elastiek rondom de boord in katoen, terlenka en spijker. 

Luigi broek kopen bij Oosterhoff Mannenmode 

Bent u op zoek naar een broek die comfortabel zit, maar toch elegant is? Bekijk dan onze collectie Luigi broeken en ontdek de verschillende uitvoeringen en kleuren. Bij de keuze voor een nieuwe broek helpen wij u graag verder in de winkel met professioneel advies. Bij Oosterhoff Mannenmode hebben wij een ruim assortiment aan verschillende merken mannenkleding en accessoires