oosterhoff logo

 

Marittimi Company

 

De mooiste truien voor mannen

Bij Oosterhoff mannenmode hebben we een mooie collectie aan truien van het mooie merk Marittimi Company. Door de mooie fit en de kwaliteit is een kledingstuk van dit merk een must-have in uw kledingkast. De truien van Marittimi Company kunnen zowel casual als zakelijk gedragen worden. Ideaal dus als u al een overvolle garderobe heeft. Daarnaast zit de kleding ook nog lekker, wat u gedurende de hele dag een comfortabel gevoel geeft. Bent u toch liever op zoek naar een overhemd? En wilt u graag weten wat voor overhemden er te krijgen zijn bij Oosterhoff mannenmode? Kijk dan eens bij onze collectie overhemden.

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Advies van een echt specialist

Als u advies wilt op het gebied van mannenmode, dan moet u bij Oosterhoff mannenmode. Afgezien van het feit dat we een breed assortiment hebben en het verkooppunt zijn van veel verschillende merken, zijn we ook nog eens erg goed in het geven van advies. Onze medewerkers geven het beste, objectieve advies om samen tot het beste product voor u te komen. 2 paar ogen zien beter als 1. Zo vinden wij voor iedereen de juiste kleding, passend voor elke man.

 

Neem snel contact met ons op!

Benieuwd naar de mooie collectie voor mannen? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel! Oosterhoff is uw verkooppunt in Groningen. Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van de juiste kleding. Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen door op de onderstaande knop te klikken.

 

Contact opnemen