oosterhoff logo

 

Maselli

 

Maselli mannenmode bij Oosterhoff

Heeft u behoefte voor nieuwe mooie mannentrui of overhemd? Wilt u graag uw kledingkast wat aanvullen? Dan slaagt u zeer zeker bij Oosterhoff mannenmode. Bij ons vind u verschillende kleding van het mooie merk Maselli.

Masellis producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Uw Maselli verkooppunt in Groningen

Wilt u advies voor de mooiste mannenmode? Oosterhoff mannenmode is dé specialist als het gaat om mannenmode. Wij staan niet alleen voor u klaar voor de verkoop, maar helpen u ook graag in de winkel om tot de beste keuze voor u te komen. Wij geven u graag objectief advies over verschillende stijlen en al onze merken. Kijk ook eens bij onze andere merken. Ook hebben wij regelmatig meerdere aanbiedingen, dus neem ook gerust daar een kijkje! Ook voor grote maten kunt u bij ons terecht.

 

Neem snel contact met ons op!

Bent u op zoek naar een specifiek model? Of naar een specifieke maat? Huiver dan niet om contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen. U kunt ook altijd bellen naar 050-3129352. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om gezellig bij ons langs te komen in de winkel. Wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden bij ons uit de winkel loopt.

 

Contact opnemen