oosterhoff logo

 

M.E.N.S

 

M.E.N.S Broeken

De broeken van M.E.N.S. komen van het Duitse Heinecke&Klaproth uit Buckeburg; Sinds 1901 actief als (heren)-broekenspecialist. De kernwoorden die bij de broeken van M.E.N.S. horen zijn:

Alle stoffen die gebruikt worden bestaan deels uit elasthan wat het draagcomfort verhoogt. Wat nog kenmerkender is voor de broeken van M.E.N.S. is de elastische band in de boord. Kent u het gevoel dat uw broek net even te strak zit na het wassen of een avondje uitgebreid tafelen? Bij M.E.N.S. broeken zult u dit niet ervaren; u voelt dat de band goed aansluit zonder dat het strak zit.

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 
 

 

Neem snel contact met ons op!

Bent u op zoek naar een specifieke maat of model? Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Ook als u nog andere vragen heeft kunt u ons gerust berichten. Bellen kan via het nummer: 050-312 9352. Wanneer uw kleding niet naar wens is, zorgen wij dat dit veranderd wordt, zodat u wel tevreden bent. Kom snel bij ons langs aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen en laat ons u adviseren over de nieuwste M.E.N.S kleding.

 

Contact opnemen