oosterhoff logo

 

Pionier stretch

 

Spijkerbroeken met stretch in grote maten

Pionier is het ideale merk voor hoge kwaliteit broeken. Ze bieden een ruime maatserie, van zowel lengtematen als breedtemate. De broeken bestaan uit 98% katoen en 2% elastan. Dit zorgt voor een stretch broek met goede kwaliteit. Pionier broeken zijn zeer geschikt voor de lange, stevig gebouwde man.

Pionier stretchs producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Designer broeken Groningen

De designers van Pionier zijn erg goed in het maken van een goede pasvorm. De broeken vallen dan ook mooi, welke maat er ook gedragen wordt. Ze bieden in de winter een dikkere stof, en in de zomer een dunnere. Beide keren zijn de stoffen van hetzelfde materiaal dus het draagcomfort blijft gelijk. Onderstaande foto's zijn voorbeelden van de Pionier collectie. Kom snel bij ons langs aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen, of neem direct contact met ons op.

 

Spijkerjassen in grote maat

Zoals wel bekend, zijn wij gespecialiseerd in grote maten mannenkleding. Van het merk Pionier hebben we nu ook spijkerjassen in grote maten in onze collectie! Kom daarom eens langs in onze winkel om een kijkje te nemen in ons steeds groter wordende assortiment.

 

Contact opnemen