oosterhoff logo

 

Slater

 

Slater shirts Groningen

Voor mannen die van comfort houden zijn de basic modellen van Slater een goede koop. Slater biedt fijne t-shirts van goede stoffen en makkelijke pasvorm. Het is een van de nieuwste merken verkrijgbaar bij Oosterhoff Mannenmode te Groningen.

Bij ons kunt u terecht voor verschillende Slater t-Shirts. Dit zijn de ronde hals T-shirts, witte V-hals T-shirts, Sleeveless Shirts en de Body Fit T-Shirts. Op onderstaande foto's kunt u ze alvast bekijken.

 

Slater shirts kopen bij Oosterhoff

Kom langs in onze winkel aan de Nieuwe Ebbingestraat om zelf de basics te bekijken. Ga voor wit, blauw of zwart. We laten u graag de verschillende t-shirts zien. Tot ziens bij Oosterhoff Groningen. De plek in Groningen om de mooiste Slater t-shirts te kopen. Direct contact opnemen doet u door op de button hieronder te klikken.

 

Contact opnemen

 

Slaters producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Basic t-shirts Slater Groningen

Slater produceert alle t-shirts zelf in eigen fabriek die helemaal compliant is. Ze gebruiken het beste katoen en verven met milieuvriendelijke verf. Dit doen ze allemaal zelf waardoor ze de prijs ook nog eens laag kunnen houden. Er zijn geen andere partijen in betrokken. Dit voordeel merkt u als koper!

 

Al meer dan dertig jaar fijne t-shirts

Slater is begonnen met Amerikaanse t-shirts. Het t-shirt met hoge boord en rechte pasvorm. Het werd onderdeel van het marine uniform van Amerika. Hierna werd de basic een populaire keus voor vele mannen. Ondertussen hebben ze al achttien modellen in de Never Out of Stock collectie.