oosterhoff logo

 

Topline

 

Exclusieve bedrijfskleding van Topline

Bij Oosterhoff Mannenmode kunt u terecht voor de meest exclusieve bedrijfskleding voor hem of haar. Topline biedt u uw eigen identiteit in een exclusieve kledinglijn. Wij bieden u dan ook een uitgebreide collectie van de stijlvolle bedrijfskleding aan.

 

Topline kleding kopen in Groningen

Oosterhoff mannenmode is uw verkooppunt voor de kledinglijn Topline. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor het juiste advies. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het uitzoeken van de best bijpassende bedrijfskleding. Daarnaast kunt u voor eventuele vragen ook altijd contact met ons opnemen of langskomen in de winkel.

 

Contact opnemen

 

Toplines producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Voordelen van Topline kleding

De bedrijfskleding van Topline zijn van ontzettend hoge kwaliteit. De stoffen die gebruikt worden komen uitsluitend uit Europa en voldoen aan de hoogste normen, zowel voor de kwaliteit als voor milieumaatstaven. Daarnaast bestaat de kleding uit nano protection, wat de kleding water-, olie- en vuilafstotende eigenschappen geeft. Ook is het mogelijk om de verschillende kledingstukken naar eigen smaak met elkaar te combineren. Daarnaast is de kleding in alle confectiematen beschikbaar.

Bijpassende kenmerken van Topline zijn:

 

Breed assortiment bedrijfskleding

Ons Topline assortiment bestaat uit zowel vrouwelijke als mannelijke zakenkleding. Wij bieden u de keuze uit colberts, blazers, gilets, pantalons en rokken. Daarnaast bieden we de bedrijfskleding in verschillende kleuren aan. Voor uni pakken heeft u de keuze uit drie kleuren en voor een dessin uit twee kleuren. Het gaat om de kleuren zwart, antraciet, marine, antraciet krijtstreep en marine krijtstree.