oosterhoff logo

 

Traffic

 

Traffic

Bent u op zoek naar een corduroy broek? Kom dan naar Oosterhoff Mannenmode in Groningen en laat u inspireren door ons groot assortiment. In onze winkel vindt u diverse Traffic corduroy broeken die geschikt zijn voor avontuurlijke mannen boven de 50. De uitstekende kwaliteit en de goede pasvorm zorgen namelijk voor een extreem draagcomfort. Met één van de Traffic broeken bent u altijd klaar voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Match uw corduroy broek bijvoorbeeld eens met uw favoriete outfits en verras uw omgeving!

 

Traffic broeken bij Oosterhoff Mannenmode

Heeft u nieuwe corduroy broeken nodig? Kom dan naar Oosterhoff Mannenmode en laat u inspireren door ons groot assortiment. Naast Traffic Broeken verkopen wij ook andere kledingstukken. Hierbij kunt u denken aan truien, jassen en diverse accessoires. Alles dat u nodig heeft om gemakkelijk een compleet nieuwe outfit voor uw werk of privé te maken. Komt u er niet helemaal uit qua pasvorm? Dan staat ons deskundig personeel altijd voor u klaar om te helpen. Indien u vragen heeft over onze kleding, dan kunt u tijdens werkdagen contact met ons opnemen. Met zoveel voordelen gaat u natuurlijk Traffic broeken kopen bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen.

Contact opnemen

 

Traffics producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Traffic broeken meer dan corduroy

Naast corduroy staat Traffic ook bekend om de prachtige terlenka broeken. Dit zijn onwijs zachte broeken van hoogwaardige kwaliteit. Daar komt nog eens bovenop dat Traffic broeken veel verschillende voordelen hebben. Hierbij kunt u denken aan stijl, soepele stof, elasticiteit en het feit dat ze niet gestreken hoeven te worden. Want zeg nou zelf: wie is er nou dol op strijken?

Al deze voordelen maken de Traffic broeken zowel geschikt voor formele als informele gelegenheden. Te alle tijden ervaart u de uiterst prettige stof, zodat u zich simpelweg lekker kunt bewegen. Een absolute must als u regelmatig op een feestje staat te dansen. Bovendien is iedere Traffic broek verkrijgbaar in alle standaardmaten, lengtematen en kwartmaten dus ook voor mannen met een maatje meer. 

 

Het hele jaar door te gebruiken

De Traffic broeken zijn door hun zachtheid, ademende stof en thermowerking geschikt om het hele jaar door te dragen. In de winter wordt de warmte immers vastgehouden door het stof en kunt u comfortabel buiten lopen zonder dat u het koud krijgt. In de zomer ervaart u daarentegen juist de verkoelende werking van de corduroy broeken, waardoor u heerlijk in het zonnetje kunt zitten. Kortgezegd: het hele jaar door genieten doet u met één van de veelzijdige Traffic broeken!