oosterhoff logo

 

Wellington of Bilmore

 

Wellington of Bilmore

Wellington of Bilmore is een familiebedrijf uit Bielefeld, Duitsland. Sinds 1982 is het merk een internationaal begrip. De kleding van Wellington of Bilmore staat bekend om de fantastische kwaliteit en subtiele details. De aandacht ging oorspronkelijk uit naar sportieve kleding voor mannen maar de collectie breidde zich snel uit naar klassieke leren herenjassen. In 1996 lanceerde Wellington of Bilmore haar eerste damescollectie.

Wellington of Bilmore producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 
 

Uitgelicht

Nieuw bij ons binnengekomen: De Wellington of Bilmore Finchester! Deze winterjas heeft een uitritsbare voering en is compleet waterafstotend! Deze stijlvolle lange jas van Wellington of Bilmore is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook deze jas is beschikbaar in grote maten.

 

Verschillende maten beschikbaar bij Oosterhoff

Bij Oosterhof Mannenmode zijn we gespecialiseerd in kleding voor mannen met maatje meer. Dit Duitse merk beschikt ook over grote maten en is dus ook geschikt voor mannen met een royale pasvorm. Benieuwd of de kleding van Wellington of Bilmore ook voor u geschikt zijn? Kom langs in onze winkel en krijg advies op maat van onze specialisten.

 

Contact opnemen