Kledingreparaties en kleding bij u thuis: Oosterhoff Groningen service op maat gemaakt

Bestelservice bij Oosterhoff Mannenmode

Heeft u iets gezien wat u in een andere maat wilt hebben? Of een kledingstuk die eigenlijk net iets anders had moeten zijn? In het grote bestelboek zijn veel mogelijkheden te bestellen. Dit is veelal binnen 48 uur in de winkel. Deze snelle service geldt bijvoorbeeld voor merken als Digel,  M.E.N.S. en Casa Moda. Daarnaast geldt voor de lengtematen van 47 tot maat 59 het 'Never Out of Stock' principe. 

Wanneer u na het winkelen thuis komt en denkt, had ik toch maar die broek ook meegenomen. Of denkt u na het winkelen ik wil deze toch ook in de andere kleur, maar bent u niet in staat om weer terug te komen? Dan is er eventueel een bezorgservice mogelijk. Neem hierover contact op.

Niet in staat bij ons langs te komen? Maak gebruik van onze pas-service

Deze service is voor klanten die in de stad Groningen wonen maar helaas niet in staat zijn om in de winkel te komen. Dan komen wij langs en kunt u de kleding thuis even passen. Dit kan ook in het zorgcentrum. Hier kunnen dan meerdere bewoners van de service genieten! Zo kunt u de kleding in het zorgcentrum zelf bekijken en aanpassen. Voor meer informatie over deze service, neem ook even contact op.

Mustan kledingreparaties Groningen

Voor het vermaken van kleding bent u bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen bijna aan het goede adres. Twee deuren verder zit Mustan Kledingreparaties die onze kleding aan uw wensen aanpast. Onze erkende partner heeft de juiste mankrachten en expertise in huis om zelfs als er haast achter zit feilloze kwaliteit te leveren. Dus een broek te lang? Of in de middel iets te ruim? Mustan vermaakt alle kleding voor ons!

Mustan Kledingreparatie & Stomerij

Persoonlijk professioneel advies met een glimlach

Oosterhoff Mannenmode is de specialist van Groningen als het gaat om mode voor mannen. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte kleding en geven objectief advies. U kunt lekker gaan zitten in onze zithoek, en achterin de winkel heeft u goed daglicht om de kleding op zijn best te bekijken. 

Op zoek naar een cadeau voor mannen? Geef een cadeaukaart!

Wilt u een cadeau halen voor vader, broer, opa, oom of buurman? Weet u zo niet wat ze leuk vinden of wat de maat is? Kies dan voor de cadeaukaart van Oosterhoff Mannenmode. Deze is onbeperkt geldig en de ontvanger kan uitzoeken wat hij wil!

Op zoek naar specifieke maat of model?

U kunt  contact met ons opnemen wanneer u op zoek bent naar een specifieke maat of model door het formulier aan de rechterkant van de pagina in te vullen of te bellen naar 050-312 9352. Wanneer de kleding niet naar wens is, zorgen wij dat dit veranderd wordt, zodat u wel tevreden bent. Neem contact met ons op of kom eens langs aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen.

    

 Op zoek naar een speciale maat  of specifiek model?

Oosterhoff Groningen

USP Oosterhoff   AANGENAME SFEER
USP Oosterhoff   OBJECTIEF ADVIES 
USP Oosterhoff   STIJLVOL EN CASUAL
USP Oosterhoff   OOK VOOR GROTE MATEN 
USP Oosterhoff   UITSTEKENDE SERVICE & GARANTIE
 
 
 

 

Oosterhoff Mannenmode

Oosterhoff Mannenmode

Beoordeling door klanten: 4.5 / 5 - 2 reviews

maps oosterhoff mannenmode

Adres:

Oosterhoff Mannenmode
Nieuwe Ebbingestraat 58
9712 NM Groningen

E. oosterhoffmannenmode@hotmail.com
T. 050-312 9352 
Openingstijden:

Maandag                                       13.00 - 18.00u
Dinsdag t/m Vrijdag                09.30 - 18.00u
Zaterdag                                        09.30 - 17.00u
Donderdag koopavond         18.00 - 21.00u

Linkpartners
Sitemap
Prettig geholpen, prima gekleed
Modebewust,  maar wel volgens uw eigen stijl!
Tel. 050-312 9352  
Oosterhoff Mannenmode
Oosterhoff Mannenmode Baileys