oosterhoff logo

 

De Wintercollectie is binnen!

Warme en modieuze winterjassen 

Tijdens het najaar wordt het steeds kouder. Hierdoor is het belangrijk dat u veel kleding heeft die u zowel binnen- als buitenshuis warm houden. Vooral dit laatste is noodzakelijk wanneer u op de gure dagen met de fiets naar uw werk gaat. Een goede winterjas van bijvoorbeeld Wellington of Bilmore is dan zeker geen overbodige luxe. De jassen van dit Duitse merk zijn voorzien van een dikke binnen voering, waardoor u het zeker weten niet meer koud krijgt op de fiets. Bovendien zorgt deze warme en modieuze winterjas ervoor dat u er altijd tiptop uitziet. Ideaal als u direct naar een vergadering met klanten moet! 

 

Nieuwste wintercollectie

In ons kikkerlandje is het weer niet alleen onvoorspelbaar, maar ook sterk afhankelijk van het seizoen. Zo doet bijvoorbeeld de kou direct zijn intrede zodra de bladeren van de bomen vallen. Hierdoor is het ontzettend belangrijk om iedere seizoen passende kleding te hebben om te voorkomen dat u het koud krijgt. Ondanks dat ons land al jaren geen strenge winters meer kent, is het verstandig om uw kledingkast ieder najaar aan te vullen met warme truien, broeken en jassen. Daarom vindt u bij Oosterhoff Mannenmode ieder najaar weer een schitterende wintercollectie om uzelf te beschermen tegen de gure weersomstandigheden. Kom snel naar onze winkel en laat u inspireren. 

Ontdek de wintercollectie bij Oosterhoff Mannenmode

Wanneer u toe bent aan nieuwe winterkleding, dan komt u natuurlijk naar Oosterhoff Mannenmode in Groningen. Bij ons vindt u niet alleen het grootste assortiment, maar kunt u ook in alle rust de kledingstukken bekijken of passen. Onze winkel beschikt over natuurlijk daglicht waarmee de kleding het beste tot zijn recht komt. Daarnaast hebben wij een zithoek waar u onder het genot van een kopje koffie even kunt uitrusten. Bovendien zitten wij dichtbij een parkeergarage, waardoor wij zelfs met de auto goed te bereiken zijn. Zien wij u snel in onze winkel?

Contact opnemen

Wintercollectie producten

 
 

  050-312 9352

 
 
 

Geniet van de warmste accessoires 

Natuurlijk vindt u in onze wintercollectie ook de warmste accessoires om de koudste winterdagen door te komen. Hierbij kunt u denken aan sjaals, handschoenen en mutsen. Deze accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Combineer deze accessoires eens met uw winterjas om optimaal warm te blijven tijdens een wandel- of fietstocht. Daarnaast zijn alle winteraccessoires gemaakt van de beste materialen, waardoor u altijd geniet van een optimaal draagcomfort.  

Winterkleding voor grote maten 

Heeft u een maatje meer? Dat is geen enkel probleem. Bij Oosterhoff Mannenmode beschikken wij over een groot en uitgebreid assortiment, waardoor iedere man bij ons terecht kan. Hierdoor heeft u bij ons altijd de keuze uit de mooiste kledingstukken die verkrijgbaar zijn in meerdere maten. Wij hebben zelfs merken in ons assortiment opgenomen die langere truien, vesten en broeken aanbieden. Op deze manier hebben wij voor zowel jong als oud altijd een outfit die zit als gegoten.