oosterhoff logo

 

 

De Zomercollectie is binnen!

 

Zomerkleding heren

 

Het gezegde luidt niet voor niets ‘kleren maken de man'. Dit geld ook voor zomerkleding bij heren. Zomerkleding zijn er in allerlei verschillende stoffen, modellen en varieert van sportief tot stijlvol en casual. Bij Oosterhoff mannenmode hebben wij zomerkleding voor iedere gelegenheid, zoals zakelijk, casual, maar ook luchtige kleding voor als het écht warm wordt. Kleding zegt iets over uw persoonlijkheid, daarom helpen Tineke en Wieranda u graag met het kiezen van de kleding wat goed bij u past. 


 

 

Zomerkleding

De zomer staat weer voor de deur. Dit betekent dat het tijd is voor de zomercollectie! Bij Oosterhoff mannenmode hebben wij de laatste trends in huis. Wij hebben een breed assortiment aan diverse zomerkleding om de juiste stijl voor u te vinden: van korte broeken, tot T-shirts tot blouses of pantalons. Ideaal voor zakelijk, casual en alles wat ertussen valt. Hier vindt u het allemaal! 

Op zoek naar een specifieke maat of model?

Ook voor grotere maten kunt u naar Oosterhoff Mannenmode in Groningen komen. Wij hebben een breed assortiment in grotere maten. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen wanneer u op zoek bent naar een specifieke maat of model door het formulier aan de rechterkant van de pagina in te vullen of te bellen naar 050-312 9352. Wanneer de kleding niet naar wens is, zorgen wij dat dit veranderd wordt, zodat u wel tevreden bent. Kom eens bij ons langs aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen of neem direct contact met ons op. 

Contact opnemen

Zomercollectie producten

 

 

 

  050-312 9352

 
 
 

Trends 2022

De trends van mannen draaien dit jaar om comfort. Een grote trend op kleurengebied is een neutraal kleurenpallet. Dit is erg geïnspireerd door de 70's. Over het algemeen passen alle neutrale tinten bij elkaar, het is dus ideaal om deze kleur als basis te dragen voor uw outfit. Bij Oosterhoff mannenmode verkopen wij veel neutrale tinten. Een andere belangrijke trend zijn diepe kleuren. Dit zijn kleuren die gemengd zijn met zwart. Dit kunnen heldere of gedempte kleuren zijn.  

Oosterhoff mannenmode

Bij Oosterhoff mannenmode bieden wij een breed assortiment aan van verschillende zomerkleding. Wij verkopen onder andere Belika, Casa Moda, Francolini, maar u kunt bij ons ook terecht voor Digel en Slater. De winkel bestaat al ruim 50 jaar en is in die tijd een begrip geworden in de Nieuwe Ebbingestraat. Het assortiment aan herenmode wordt vaak veranderd, zodat u geen trend mist en er genoeg diversiteit in de winkel hangt. Wij bieden kwaliteit kleding met goede service.