oosterhoff logo

 

Bugatti

 

Exclusieve kleding van Bugatti bij Oosterhoff Mannenmode

Bugatti is al 30 jaar op de Nederlandse markt aanwezig als specialist in mannenmode. Inmiddels wordt dit internationale topmerk in meer dan 50 landen vertegenwoordigd. Bugatti wordt gekenmerkt door het leveren van kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Daarnaast is de merknaam Bugatti reeds lange tijd zeer bekend, wat in combinatie met de luxe uitstraling een goede aantrekkingskracht ontketent.

 

Goede advies en snel geholpen

Oosterhoff Mannenmode is dé specialist van Groningen als het gaat om herenmode. U wordt zo snel mogelijk geholpen en goed geadviseerd door ons ervaren personeel. Onze medewerkers geven een objectief advies voor een casual en stijlvolle uitstraling. Ook voor jassen, truien of vesten van Bugatti bent u bij Oosterhoff Mannenmode goed.

 

Bugatti jassen alleen bij Oosterhoff Mannenmode

Oosterhoff Mannenmode in Groningen is de enige winkel in Groningen die jassen van het internationale topmerk Bugatti verkoopt. De lange regenjassen van Bugatti zijn vooral bekend. Deze jassen zijn fijn, omdat ze zo lang zijn en uitritsbaar zijn. Door de goede kwaliteit van Bugatti gaan de jassen lang mee. Oosterhoff Mannenmode heeft nette zomer- en winterjassen. Daarnaast verkopen wij ook mooie truien en vesten van dit topmerk.

 
 
 

Moeilijke maten of kennen wij niet

Grote maten zijn ook geen probleem voor ons. Oosterhoff Mannenmode heeft ook voldoende kleding voor grotere maten. Wij garanderen u een goede service en een deskundig, objectief advies. Wanneer de kleding niet naar wens is, zorgen wij ervoor dat dit veranderd wordt, zodat u wel tevreden bent. Neem contact met ons op door op de knop hieronder te klikken of kom eens langs aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen.

 

Contact opnemen

 

  050-312 9352